Verzending en Levertijd

Verzending
We maken standaard gebruik van de pakket service van PostNL met Track & Trace zodat je altijd kan zien waar je pakket zich bevindt. We gebruiken standaard drie verschillende verzendkosten binnen Nederland en twee voor België:

  • Op bestellingen onder €20,- rekenen we €5,95.
  • Op bestellingen van €20,- tot €50,- rekenen we €2,95
  • Op bestellingen boven de €50,- rekenen we €0,-

 

  • Op bestellingen vanuit België onder de €100,- rekenen wij €8,15
  • Op bestellingen vanuit België boven de €100,- rekenen wij €0,-
Bestellingen voor 16:00 worden de zelfde dag verzonden, bestellingen na 16:00 worden de volgende dag verzonden.

Bedenktijd en Retour

Bedenktijd
Na ontvangst van je bestelling heb je standaard recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van reden, de overeenkomst te ontbinden en deze te retourneren of te ruilen. Binnen die periode kun je een product dus retour melden.

Artikel 7  Verplichtingen van de consument tijdens de bedenktijd

  1. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij/Zij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.
  2. De consument is alleen aansprakelijk voor waardevermindering van het product die het gevolg is van een manier van omgaan met het product die verder gaat dan toegestaan in lid 1.
  3. De consument is niet aansprakelijk voor waardevermindering van het product als de ondernemer hem niet voor of bij het sluiten van de overeenkomst alle wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht heeft verstrekt.

In het kort: Om te bepalen of je het product wilt houden mag je het bekijken zoals je in een fysieke winkel ook zou doen. Indien je het product beschadigd of onvolledig retour stuurt, zal het te vergoeden bedrag evenredig met de ontstane schade verrekend worden. Je kunt dus verantwoordelijk zijn voor eventueel ontstane waardevermindering.

Retour
Wij raden je aan om de retouraanvraag vooraf via ons Contactformulier aan te melden en/of een WhatsApp te sturen naar +31 6 46 71 29 92 met een foto van de producten die je retourneert. Lukt het niet om een foto te maken, maak dan een lijstje van de producten zodat we kunnen controleren dat alles correct is aangekomen. Zo onstaan er geen misverstanden. Na melding heb je vervolgens 14 dagen de tijd om het product retour te zenden.

Indien je de overeenkomst ontbindt, wordt het bedrag waarop je recht hebt binnen 14 dagen na retour ontvangst teruggestort op het aangegeven rekeningnummer.
Het product dien je terug te sturen naar:

CraftyGoblin
t.a.v. Retourneren
Slochterwaard 229
1824KX Alkmaar
Nederland

Belangrijk:

Je dient het product indien redelijkerwijs mogelijk in de originele (zo onbeschadigd mogelijke) verpakking te retourneren

Beschadiging
Mocht er onverhoopt een beschadigd of een verkeerd product wat je niet besteld hebt geleverd zijn, stel ons hier aub zo snel mogelijk na levering van op de hoogte. Het beste kan je bellen +31 6 46 71 29 92 of WhatsApp’en met een foto van de schade/verkeerde levering. Wij zullen binnen één werkdag reageren met alle informatie om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.